Prikazuje se 13–24 od 47 rezultata
Hrskavi kruh od grahama za zdravi međuobrok. Graham brašno dobiva se posebnim procesom usitnjavanja cijelog pšeničnog zrna, bez prosijavanja. Tako postiže tamniju boju, puniji okus te zadržava izuzetno bogatstvo vitamina E i B skupine, vlakana i minerala poput magnezija i kalcija. Kruh od raži Ima više vlakana od bijelog kruha, tamnije je boje i jačeg okusa.
Raž ima manje glutena od pšenice i ostalih žitarica.
Go-to-va! Treba je samo podgrijati. Mi vjerujemo u kuhanje, ali ako nemate vremena evo savršenog obroka punog povrća.
Kajenski papar, latinskog naziva Capsicum annuum, već se stoljećima koristi kao začin, ali i lijek.
Čili ili kajenski papar se dobiva od fino mljevenih ljutih papričica. Svoj ljuti okus papričice duguju posebnom sastojku koji se zove kapsaicin.
Kiseli krastavci su jedna od najpoznatijih zimnica u našim krajevima.
Riža se na području Kočanske regije uzgaja još od 4.stoljeća p.n.e. područje na kojem se uzgaja riža ima izuzetno povoljne prirodne uvjete koje čine reljefna pogodnost,plodna zemlja i bogata hidrografska mreža, a tu su i bazeni termalnih voda što je jedinstveno u Europi za područja na kojima se uzgaja riža. Kočanska riža sadrži proteine bogate esencijalnim aminokiselinama. Dobar izvor je vitamina B,željeza,fosfora i magnezija te je GMO free.
Hrskavi muesli od kokosa izvrsna je kombinacija zobenih pahuljica i kokosa za doručak.
Kokosovo ulje se dobiva iz kokosovog oraha, čije se meso suši i prerađuje sve dok ne dođe do čistog, visoko kvalitetnog kokosovog ulja.