Prikazuje se 25–36 od 102 rezultata
Ukusna kombinacija žitarica i suncokreta, grožđica i kokosa idealan su doručak ili međuobrok uz dodatak rižinog ili zobenog napitka. Po želji možete dodati suho ili svježe sezonsko voće.
Go-to-va! Treba je samo podgrijati. Mi vjerujemo u kuhanje, ali ako nemate vremena evo savršenog obroka punog povrća.
Kajenski papar, latinskog naziva Capsicum annuum, već se stoljećima koristi kao začin, ali i lijek.
Čili ili kajenski papar se dobiva od fino mljevenih ljutih papričica. Svoj ljuti okus papričice duguju posebnom sastojku koji se zove kapsaicin.
Originalno podrijetlom iz tropske klime u Južnoj Americi, kakao stablo je sveto među Mayama i Asticima.
Kakao sjeme je i više nego odlična “superhrana”, kako je bogat raznim antioksidansima i drugim hranjivim tvarima.
Plod (sjeme) kakaovca koristi se za proizvodnju kakao praha, kakao maslaca, čokolade i čokoladnog likera.
Kandirani đumbir možete jesti kao grickalicu ili ga koristiti u izradi slastica.
Sirovi kikiriki oljušteni je najzdraviji oblik kikirikija. Termički neobrađen kikiriki organske kvalitete.