Prikazuje se 1–12 od 32 rezultata
Razina ljutine: 4 / 5
Volumen: 212 ml
Vrsta: ekstremno ljuti ajvar s Habanero papričicama
Razina ljutine: 6 / 5
Volumen: 100 ml
Vrsta: fermentirani ljuti umak (Louisiana style)
Razina ljutine: 5 / 5
Volumen: 100 ml
Vrsta: fermentirani ljuti umak (Louisiana style)
Razina ljutine: 5 / 5
Volumen: 100 ml
Vrsta: fermentirani ljuti umak (Louisiana style)
Crna sol se tradicionalno koristi u Aziji kao pomoć u rješavanju problema sa žgaravicom i nadutosti. Postoje zapisi u kojima se tvrdi da se u prošlosti koristila kao afrodizijak.
Crni papar u prahu nezaobilazan je u pripremi jela, no može se na različite načine koristiti i kao prirodni lijek. Papar djeluje antibakterijski i smiruje upale, potiče probavu i metabolizam te izlučivanje viška tekućine iz organizma.
Himalajska sol je najčišća sol na svijetu te posjeduje 84 minerala i elementa istovjetnih onima u ljudskom tijelu. Jedina je vrsta soli koja ima savršenu kristalnu strukturu. Iz takve kristalne strukture naše tijelo bez velikog napora može lako i jednostavno apsorbirati sve vrijedne minerale i elemente u tragovima.
Himalajska sol sitno mljevena je ujedno i najčišća sol na svijetu te posjeduje 84 minerala i elementa istovjetnih onima u ljudskom tijelu, a dovoljna količina minerala, elemenata u tragovima i elektrolita nužna je za očuvanje zdravlja.
Razina ljutine: 3 / 5
Volumen: 100 ml
Vrsta: kuhani ljuti umak s kakaom i cimetom
Kajenski papar, latinskog naziva Capsicum annuum, već se stoljećima koristi kao začin, ali i lijek.
Čili ili kajenski papar se dobiva od fino mljevenih ljutih papričica. Svoj ljuti okus papričice duguju posebnom sastojku koji se zove kapsaicin.
Kurkuma, poznata i kao indijski šafran, je biljka iz porodice đumbira koja svoje podrijetlo nalazi u južnoj Aziji.