Prikazuje se 133–144 od 178 rezultata
Najfinija crvena paprika samljevena u prah s lakoćom nalazi mjesto u svakom jelu.
Pasirana rajčica je neizostavan dodatak pri spravljanju raznih umaka, kao dodacima tjesteninama, riži i ostalim prilozima.
Pekmez od šljiva bez dodanog šećera izvrstan je namaz za kruh, palačinke i sl.
Peršin korijen je je korjenasto povrće. Također, peršin korijen je neizostavan sastojak svake juhe.
Peršin list može se sušiti, te se dodaje kao začin i dodatak jelima.
Pirovi krekeri su jednostavan i brz obrok, a zbog svoje jednostavne pripreme nude obilje ideja za pripremu obroka.
Domaće pirovo brašno iz cijelog zrna.
Integralno brašno.
Neto masa: 1 kg
Podrijetlo: Hrvatska
Pirovo bijelo brašno sadrži gluten, ali u značajno manjoj količini nego pšenično brašno.
Domaće polubijelo brašno.
Pšenično brašno.
Neto masa: 1 kg
Podrijetlo: Hrvatska
Poriluk se može pripremati kao varivo te se dodaje raznim jelima kao prillog od povrća.
Povrtna košara (gajbica) sadrži u sebi domaće povrće sa manjih OPG – ova i domaćih poljoprivrednih gospodarstava.