Trgovina

Ne možete dodati "Proteinska kaša Jagoda 65g" u vašu košaricu jer proizvoda trenutno nemamo na zalihi.
Sjemenke lana 750 g
23. srpnja 2020.
Pirovo brašno bijelo 1000 g
23. srpnja 2020.

Šećer od breze – KSILITOL 500g

5.97 (44.98 kn)

Šećer od breze je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, jedan od prirodnih šećera.

1 na zalihi

Opis

Šećer od breze je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, jedan od prirodnih šećera. Okus i pojavni oblik je skoro pa identičan tradicionalnom kristalnom šećeru, biološki učinak na organizam mu je međutim potpuno suprotan. Konzumacija brezinog šećera sama po sebi ne dovodi do pretilosti, ima blagotvoran učinak na zube.
Sastav:
100% šećer od breze – xylit

Korištenje:
Kao i obični kristalni šećer.

Upozorenje:
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Šećer od breze u periodu privikavanja može ubrzati probavne procese, a kod osjetljivih osoba i kod djece može izazvati proljev. Preporučuje se period privikavanja od 2-3 tjedna.

Rok upotrebe:

Označen na poleđini.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

 

Stavlja na tržište:

Galleria Internazionale d.o.o., Predavčeva 6,10000 Zagreb

Porijeklo: Finska

Nutritivne vrijednosti

Energetska vrijednost1000 kJ / 240 kcal
Masti0 g
od kojih zasićene masne kiseline0 g
Ugljikohidrati>99.8 g
od kojih šećeri< 0.2 g
Bjelančevine0 g
Sol<0.01 g

Možda će vam se također svidjeti…

  • Rasprodano

    Proteinska kaša Jagoda 65g

    5.99 (45.13 kn)

    Proteinska kaša jagoda je ukusna, visokoproteinska smjesa za obrok, koji će vas iznenaditi brzom i jednostavnom pripremom.

    Pročitaj više
  • Rasprodano

    Proteinska kaša Banana 65g

    0.79 (5.95 kn)

    Proteinska kaša banana je ukusna, visokoproteinska smjesa za obrok, koji će vas iznenaditi brzom i jednostavnom pripremom.

    Pročitaj više
  • Eritrit 500 g

    5.97 (44.98 kn)

    Eritritol je prirodni šećerni alkohol,tj. prirodni zaslađivač. U malim količinama nalazi se u gljivama, kruški, lubenici, grožđu i u jelima koji se pripravljaju fermentacijom: u vinu, sojinom umaku i siru.

    Dodaj u košaricu