Prikazuje se 121–132 od 175 rezultata
Peršin list može se sušiti, te se dodaje kao začin i dodatak jelima.
Pirovi krekeri su jednostavan i brz obrok, a zbog svoje jednostavne pripreme nude obilje ideja za pripremu obroka.
Domaće pirovo brašno iz cijelog zrna.
Integralno brašno.
Neto masa: 1 kg
Podrijetlo: Hrvatska
Pirovo bijelo brašno sadrži gluten, ali u značajno manjoj količini nego pšenično brašno.
Brut nature pjenušac proizveden klasičnom metodom fermentacije u boci. Vino zrelih voćnih tonova breskve i kruške upotpunjenih sa kremastom notom orašastim plodova. U okusu osvježavajuće sa dugim završetkom, hrskavo. Vrlo postojanog i dugotrajnog perlanja.
Domaće polubijelo brašno.
Pšenično brašno.
Neto masa: 1 kg
Podrijetlo: Hrvatska
Poriluk se može pripremati kao varivo te se dodaje raznim jelima kao prillog od povrća.
Povrtna košara (gajbica) sadrži u sebi domaće povrće sa manjih OPG – ova i domaćih poljoprivrednih gospodarstava.
Povrtna šalša odlično ide uz domaće njoke, meso s roštilja ili pileće polpete. Na suncu dozrele ljetne pome, svježe tikvice i mirisne babure sjedinjuju se u savršenom šugu.