Prikazuje se 25–36 od 111 rezultata
Palme datule su se od antičkih vremena uzgajale u suhim predjelima Starog Svijeta – posebno na sjeveru sušne Afrike i na Sredozemlju.
Eritritol je prirodni šećerni alkohol,tj. prirodni zaslađivač. U malim količinama nalazi se u gljivama, kruški, lubenici, grožđu i u jelima koji se pripravljaju fermentacijom: u vinu, sojinom umaku i siru.
Domaće bijelo brašno – glatko.
Neto masa: 1kg
Podrijetlo: Hrvatska
Grejp je citrusno voće. Grejp je gorkastog okusa, te je odličan za mršavljenje zbog svojih hranjivih tvari i malo kalorija.
Crno grožđe je bogato vitaminima, te je odlično kao antioksidans. Grožđe se koristi prilikom proizvodnje vina. Crno grožđe je odlično voće za djecu zbog svojeg okusa i slatkoće.
Domaće heljdino brašno.
Integralno brašno.
Neto masa: 1kg
Podrijetlo: Hrvatska
Himalajska sol je najčišća sol na svijetu te posjeduje 84 minerala i elementa istovjetnih onima u ljudskom tijelu. Jedina je vrsta soli koja ima savršenu kristalnu strukturu. Iz takve kristalne strukture naše tijelo bez velikog napora može lako i jednostavno apsorbirati sve vrijedne minerale i elemente u tragovima.
Himalajska sol sitno mljevena je ujedno i najčišća sol na svijetu te posjeduje 84 minerala i elementa istovjetnih onima u ljudskom tijelu, a dovoljna količina minerala, elemenata u tragovima i elektrolita nužna je za očuvanje zdravlja.
Hrskavi kruh od grahama za zdravi međuobrok. Graham brašno dobiva se posebnim procesom usitnjavanja cijelog pšeničnog zrna, bez prosijavanja. Tako postiže tamniju boju, puniji okus te zadržava izuzetno bogatstvo vitamina E i B skupine, vlakana i minerala poput magnezija i kalcija. Kruh od raži Ima više vlakana od bijelog kruha, tamnije je boje i jačeg okusa.